Dameklubben

Dameklubben spiller på tirsdage året rundt. I perioden 1. april til 31. oktober med teetime kl. 10.30 og i henhold til fastlagt turneringsprogram, og i perioden fra 1. november til 31. marts med teetime kl. 10.00. Der mødes senest 15. min. før, hvor der sættes hold ved lodtrækning. Spilleprogram findes på opslagstavlen i damernes omklædningsrum eller på moderklubbens hjemmeside.

Der vil være forskellige spilleformer i løbet af sæsonen.

Dameklubben har som formål:

• at samle medlemmerne om spillet på banen
  • at samle medlemmerne til socialt samvær, f.eks. med mellemrum at arrangere spisning. eller kaffe/kage efter dagens runde.
  • at arrangere matcher med andre klubber.

Alt under iagttagelse af etikette og spillets regler.

Alle golfklubbens kvindelige medlemmer, uanset alder og handicap er velkomne i Dameklubben.

Gæstespillere er velkomne i Dameklubben. Der betales greenfee efter gældende regler. Gæstespillere spiller udenfor præmierækken.

Der arrangeres udflugter og dameture.

Medlemsskab  koster 300 kr. årligt.

Er dameklubben noget for dig, så kontakt et af bestyrelsens medlemmer.

Venlig hilsen Dameklubbens bestyrelse.

Formand: Britta Falsted - mail: bo.falsted@gmail.com - tlf. 20 25 83 07

Kasserer: Susanne Nielsen - mail: susannetind@hotmail.com - tlf. 20 62 78 49