Turneringer(2)

Turneringer(2)

 

 

------

Guide til de bedste golfbaner. 

 http://www.infogolf.dk 

30 golfspilleres bud på de bedste baner i Danmark og Sydsverige.

 

--------

Hole in One på hul 6 ved klubmesterskab.  

Jakob Helsted Mortensen 

Jakob One

------

NYT FRA FORMANDEN 12. JULI 2018 

Kære alle 

Vi har nu fået de forskellige brikker omkring vores ændringer i daglige drift på plads for formentlig resten af sæsonen, sådan at vi kan bruge eftersommeren og efteråret til beslutning om en permanent ordning om Vognportens drift og om øvrige områder.

Vi forventer at kunne tilbyde åbent i Vognporten hver dag fra kl. 11.00 – på hverdage til kl. 20.00 og weekenddage til kl. 17.00. Ud over sædvanlige drikkevarer kan tilbydes banepakke, frokostanretninger og aftenanretninger efter bestilling, herudover kan tilbydes ”lidt let” uden forudbestilling (se også hjemmesiden).

Alt det kan lade sig gøre, fordi Ulla Schütt er gået med i betjeningen og administrationen af Vognporten, sådan at hun modtager bestillinger mv., samt at vi har nu fået ansat et team, der dels kan forestå betjeningen og endda også udføre andre opgaver. Vi har indgået aftale med Jan Bang, Den Gyldne Svane om levering af mad og anretninger.

Jan Petersen tager sammen med Jesper Nonboe vagter i Vognporten. Her ud over har vi ansat Mikael Damgaard i en blandet stilling, som vi har kaldt sales manager, hvilket betyder at han vil varetage opgaver omkring salg af virksomhedsarrangementer, compagnydays, sponsortiltag samt ikke mindst salg af medlemskaber og andre medlemsskabende initiativer. Hertil vil han som en større del varetage salg i Vognporten og indgå her.

For god ordens skyld skal vi oplyse, at de samlede ordninger forventes at være omkostningsmæssigt neutral for klubben.

Vi håber tiltagene kan være til vores alles fælles bedste, og at alle vil støtte op om vores drift og ikke mindst støtte op om Vognporten og driften her.

Vi vil som nævnt finde permanent ordning i løbet af efteråret og i øvrigt løbende evaluere. Kom endelig med roser og ris så vi hele tiden kan prøve at gøre tingene bedst muligt.

Med venlig hilsen

Henrik Roed Hansen

formand

------

NYT I 2018:

Begynderudvalget har dette tilbud til medlemmer:

SPIL GRATIS!!!!!!!!!!
Vi har besluttet, at alle som skaffer nye medlemmer, kan opnå et kvartals tilbagebetalt kontingent pr. nyt medlem denne skaffer.
Dette vil betyde, at hvis du er så dygtig, at du kan skaffe 4 nye medlemmer hvert år, vil du faktisk få fri kontingent selv.
Det kræves dog, at det nye medlem har været medlem i et år, og at denne har betalt minimum sin første fulde kontingent til klubben. Det praktiske aftales med Ulla i sekretariatet.

EN ANDEN NYHED:
Alle nye som er begyndt indenfor de sidste 2 år kan møde op til gratis træning hver mandag fra kl. 17-19.
Vores PRO Frank Andersen vil undervise, sammen med nogle af vores elitespillere. Efterfølgende er der som tidligere lukket på de forni, hvor de nye kan komme ud at spille vores store bane.
Som tidligere vil det være rigtig dejligt, hvis vores nuværende medlemmer bakker op på denne dag, og møder op og hjælper til ude på banen. Hvis der blot møder 2 op fra hver af klubberne i klubben, vil vi have et bredt aldersmæssigt udvalg. Så opfordre gerne medlemmerne om at støtte op. 
Meld jer gerne til hos Ulla i sekretariatet, og giv de nyere medlemmer en god oplevelse med golfen, og ikke mindst det sociale. 

------

NYTÅRSKUR

Formand Henrik Roed Hansen bød velkommen til Nytårskuren. 

IMG 20180120 140824

Bestyrelsen har gennemført en strategidrøftelse og i filmen herunder kan du se de temaer, som vil være i fokus i 2018: 

 


 

IMG 20180120 143302IMG 20180120 143317IMG 20180120 143238